Intr-un pahar se pun 2-3 cuburi de gheata, 40 ml vodka si 20 ml vermut sec. Se amesteca usor cu o lingurita lunga, dupa care se trece printr-o sita intr-un pahar de cocteil. Se orneaza cu un arpagic in otet, infipt intr-o scobitoare care se pune in pozitie verticala in pahar.
Eduard Nedelcu
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
5 comments
Cat de provocator suna reteta. A incercat-o cineva? Merita?
@ Ghid Turistic: Incearc-o…o sa ai niste surprize dupa 3-4 pahare…dar se merita din plin!
Asta e Vodka Martini si se face in shaker. Stie cineva vreun bar prin Bucuresti unde au arpagic ?
Am fost aseara in club si l-am incercat .. e foarte bun si dupa vreo 4 ma luase bine de cap
Da, cum zicea cineva mai sus, suna mai mult a vodka martini
Comments are closed.