Ingrediente:
- 70 g carne de porc tocata,
- 70 g carne de vitel tocata,
- 70 g ciuperci proaspete,
- 1 lingura branza uscata rasa,
- 1 lingura sunca afumata taiata marunt,
- 1 ou,
- 8 felii carne de vitel,
- 300 g fasole,
- 300 g rosii decojite,
- 1 legatura patrunjel,
- ulei,
- sare,
- piper.
Preparare:
Se amesteca carnea tocata de porc si de vitel cu ciupercile taiate marunt. Se adauga apoi branza rasa, sunca afumata, oul, patrunjelul tocat fin, sare si piper. Pe fiecare felie de carne se pune cate o lingura din acest amestec si se împaturesc ca un mic portofel. Se prind cu scobitori si se prajesc în ulei. Cand au prins crusta pe toate partile, se amesteca cu fasolea fiarta si rosiile taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba 15 minute.