Ingrediente:
- 6 oua,
- 200 g zahar,
- 200 g unt,
- 50 g cacao,
- 150 g faina,
- 100 g nuci,
- 30 ml rom,
- o lingurita praf de copt,
- un plic de zahar vanilat.
Mod de preparare:
Se pregateste o tava mare de cca. 40 cm, unsa cu margarina solida tapetata cu faina. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si romul se bate in continuare pina cind se intareste din nou. Se pun apoi galbenusurile si untul topit se amesteca prin rasturnare de 4-5 ori se adauga faina, cacaua, praful de copt. Se amesteca pina se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia se desarta in tava si se niveleaza de-a lungul tavi. Tava se introduce in cuptor si se lasa 30 min, prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se taie in diferite forme.
2 comments
Mi-a iesit un chec mai degraba :))
Oricum, e destul de bun rezultatul.
Foarte bine, mai spune-ne ce alte retete ai mai facut?
Comments are closed.