Ingrediente: Blat: 500 g faina, 150 g zahar pudra, 3 galbenusuri, un praf de sare, 300 g unt
Crema: 750 ml lapte, 2 plicuri budinca de vanilie,75 g zahar, 250 g unt, 80 g fistic tocat
Glazura pentru fluturasi: 75 g zahar pudra si 3 linguri suc de lamaie
Preparare: Din faina, zahar, galbenusuri si unt se face un aluat care se da la rece 40 min., se imparte in 4 parti; din 3 se intid foi care se coc pe rind cite 15 min pe forma de tort tapetata cu hartie. Restul de aluat se intide si se decupeaza cu o forma metalica fluturi. Se coc intr-o tava 12 minute, se prepara o budinca din lapte, zahar si cele 2 plicuri de praf de budinca. Se raceste in baie de apa rece amestecind incontinuu. Se bate untul si se inglobeaza treptat in budinca impreuna cu fisticul. Blaturile se ung cu gem de portocale si apoi cu crema. Se suprapun. Tortul se da 3 ore la rece. Fluturasii se fac din glazura din zahar pudra si lamiie. Se pun deasupra.