Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:
- 400 gr. biscuiti,
- 150 gr. unt,
- 500 gr. brinza de vaci,
- 200 ml frisca,
- 200 gr. zahar,
- 25 ml sirop de zmeura,
- 300 gr. zmeura,
- 4 foi de gelatina
Mod de preparare:
Se topeste unul pe foc mic si sa adauga biscuitii pisati, apoi sa pune la rece in frigider. Se
amesteca brinza de vaci cu zaharul, siropul si se adauga frisca batuta si gelatina topita. Intr-un
vas rotund se amesteca cu mare grija jumate din fructe. Deasupra se pune cu o lingura coca
de biscuiti si apoi crema cu sirop de zmeura. Se decoreaza cu restul de fructe.
1 comment
Mersi pentru reteta desi afara zici ca a si venit iarna. Oricum, pentru un tortic, nu e prea frig afara, mai ales ca il mancam in casa 🙂
Comments are closed.