Se bat spuma 7 oua cu 140 g de zahar. Se adauga 140 g de nuci pisate, o lingura de faina, 50 g de ciocolata razuita si se pune la cuptor intr-un vas inalt cu capacitate de 3 kg. Odata ce compozitia s-a racit se taie in doua pe inaltime pentru a se obtine doua blaturi.
Cel de al treilea blat al tortului se obtine astfel: se bat 3 oua cu 3 linguri de zahar iar la sfarsit se adauga 3 linguri de faina. Se coace intr-o tava pentru torturi cu diametrul de 30 cm.
Pentru crema: 200 g de zahar se amesteca cu 200 g apa, se pune pe foc mic si se face un fel de serbet (sa nu fie prea gros), se adauga 200 g ciocolata menajera rasa si se amesteca cu restul ca sa se topeasca. Separat se amesteca usor 4 oua cu 6 linguri de zahar. Se toarna peste compozitia de mai sus care a fost luata de pe foc si se mesteca usor pana se ingroasa. Cand aproape s-a racit se pun si nucile macinate.