Ingrediente (pentru 4 portii):
- 700 g pulpe de curcan dezosate
- 1 ceapa mare
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita pasta de rosii
- 1 pahar vin alb
- 4 linguri ulei de masline
- 300 ml supa de legume din cub concentrat
- sare, piper
- 1 legatura patrunjel
Pulpele se curata de piele si se taie cuburi cu latura de marimea dorita. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline incins impreuna cu usturoiul pisat marunt. Dupa 5 minute, se adauga cuburile de carne si se caleste totul inca 5 minute. Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga vinul si se acopera cu un capac. Se fierbe pana cand carnea este facut, dupa care se adauga pasta de rosii si supa de legume. Se amesteca totul si se mai tine pe foc 20 minute acoperit. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat.
Pofta buna!