Ingrediente (pentru 6 portii):
- 200 g bacon
- 150 g faina alba
- 1oo g branza de capra
- 50 g branza mozzarella
- 50 g unt
- 100 g cascaval afumat
- 30 masline verzi fara samburi
- 4 oua
- 1/2 pahar vin alb
- 1 plic drojdie uscata
- sare si piper
Branza de capra se amesteca cu cu untul si ouale si se bate compozitia cu telul pana se omogenizeaza. Se adauga vinul, faina, cascavalul ras, mozzarella rasa, drojdia, maslinele taiate felii subtiri si baconul taiat cubulete sau fasii. Se amesteca totul, se asezoneaza cu sare si piper si se toarna compozitia intr-o tava cu peretii inalti, rotunda sau dreptunghiulara, unsa cu putin ulei. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute la 200 de grade. Se serveste ca aperitiv, calda sau rece.
Pofta buna!