Ingrediente (3 portii):
- 200 gr. tagliatelle
- 3 ciocanele mari de pui
- 4 catei de usturoi
- 300 gr. spanac congelat
- 1 ceasca de supa de pui
- 1 dovlecel
- 250 gr. smantana pentru gatit
- 2-3 linguri ulei masline
- 10 gr. unt
- parmezan ras
Mod de preparare:
- Am pus la fiert copanele, fara piele si dovleceii separat, pe care i-am lasat sa clocoteasca mai putin de 5 minute. Dupa ce a fiert carnea am scos-o, am taiat-o bucatele, iar in supa am pus jumatate de ceasca de apa rece pentru a se decanta.
- Intr-o tigaie mare am incins uleiul si am calit usturoiul, apoi am adaugat carnea de pui. Am amestecat in continuu timp de 3-4 minute, dupa care am adaugat o ceasca de supa de pui. Am pus spanacul si dovleceii. Am lasat la foc mic si am amestecat din cand in cand pana spanacul s-a desfacut. Am adaugat smantana si condimentele si le-am mai lasat la foc mic inca 4-5 minute pentru incorporare.
- Intre timp am fiert tagliatellele in apa cu sare, apoi le-am scurs si le-am amestecat in tigaie cu sosul.
- In farfurie am adaugat parmezan ras si putin ulei de masline.
- Dupa gustul meu, mancarica aceasta s-ar potrivi bine bine cu o bere blonda.
Enjoy it!
Comments are closed.