La masa de Paste, ciorba sau borsul de miel sunt aproape nelipsite. Pentru cei care nu se impaca foarte bine cu carnea de miel propunem alternative la fel de gustoase; dupa cum ne gandim si la cei care doresc sa nu satureze meniul cu prea multa carne. In ceea ce priveste ingredientele, sa spunem ca borsul trebuie sa fie cat mai limpede, dar nu apos, iar la o ciorba acra merge foarte bine un ardei iute. Acesta, cu cat este mai rosu, cu atat are o mai mare iuteala. Cei mai iuti ardei se gasesc in zonele din sudul tarii, spre granita cu Bulgaria. Se pot folosi si ardeii conservati in otet sau in saramura. Ca bauturi, la ciorbe se poate servi tuica.
Supe, ciorbe si borsuri – Sfaturi pentru alegerea ingredientelor
- Eduard Nedelcu
- March 31, 2009
- 1 minute read
Eduard Nedelcu
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.