Ingrediente:
2 cartofi mari, 1 morcov mare, o ceapa, o bucatica de telina si 2-3 frunze, o ceasca suc de rosii, 15 gr. unt, 2,5 litri de apa, patrunjel, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Spalati legumele, curatati-le si puneti-le la fiert in 2,5 litri de apa. Dupa ce au fiert le scoateti si le caliti nu mai mult de 5 minute in unt. Apoi se paseaza cu furculita sau cu robotul de bucatarie si se amesteca cu supa in care au fiert. Pune-ti din nou supa pe foc, adaugati sucul de rosii, sare si piper dupa gust. Lasati-o sa dea cateva clocote si la sfarsit adaugati patrunjelul tocat marunt. In farfurie se poate adauga o lingurita de ulei de masline si crutoane. Pofta buna!
5 comments
Numai bun pentru postul pastelui.
Perfecta pentru cand nu ai timp de stat mult in bucatarie
Daca in loc de calit in unt doar pasam legumele in apa in care au fiert si adaugam smantana in farfurile este deasemenea foarte gustoasa
Ce usor e de facut! Si chiar nu trebuie sa stai mult in bucatarie. Sar’na de reteta!
Ce usor e de facut! UIte o idee buna, si asa nu ma ducea capul ce sa mai gatesc 😀
Comments are closed.