Ingrediente:
- 80 g. de ciocolata,
- albusul de la 2 oua,
- 1 lingura de zahar praf,
- 2 linguri de smantana degresata,
- 1 lingura cafea tare,
- un praf de sare.
Mod de preparare:
Cafeaua si ciocolata rupta bucatele se pune in cuptorul cu microunde la topit. Cand ciocolata incepe sa se inmoaie se amesteca cu o lingura de lemn sa nu ramana cocoloase. Se pune apoi smantana si se amesteca bine. Se bat albusurile cu un praf de sare,cand e tare se pune zaharul si se bate pana se intareste. Se pune mai intai o lingura de smantana in ciocolata si se bate bine cu telul, apoi se adauga restul si se bate cu telul. Se pune crema in castroane in frigider la rece cca. 2 ore inainte de a se servi.
1 comment
Reteta suna foarte bine, dar…in cuptorul cu microunde? Nu merge folosit un ibric sau o craticioara?
Comments are closed.