Ingrediente:
1,5 kg organe de miel (ficat, plaman, inima), sare, piper negru, piper rosu, 200 g de ceapa, 100 ml ulei, 50 g de orez fiert, 1 legatura de patrunjel, 1 ou, 1 varza murata, 20 g grasime pentru unsul vasului, 500 g de rosii.
Organele de miel se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se racesc si cu un cutit sau cu masina de tocat carne se toaca marunt. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la prajit in putin ulei. Cand devine sticloasa se adauga si organele tocate ca sa se caleasca si ele putin. Se adauga orezul, piperul, oul si patrunjelul maruntit. Varza murata se spala si se taie cotoarele pentru a putea sa fie rulate sarmalele. Intr-un vas care se unge se pune un strat de varza murata tocata, un strat de sarmale si asa mai departe. Din lapte, sare si rosiile tocate marunte se face un sos care se toarna pe deasupra sarmalelor. Se baga la cuptor. Aceste sarmale
se servesc cu iaurt.