Ingrediente:
100 gr. icre de crap, 200 – 250 ml ulei, zeama de la jumatate de lamaie, apa minerala, o ceapa
Mod de preparare:
Icrele se pun intr-un castron adanc de plastic, se adauga o lingurita de zeama de lamaie si se amesteca cu mixerul la viteza maxima. Uleiul se toarna putin cate putin in timp ce se amesteca. Aproape de sfarsit se poate adauga o lingura de apa minerala si putina zeama de lamaie. Se mai amesteca inca putin si salata este gata. Se poate servi cu ceapa si paine prajita, dar nu calda.
6 comments
Superb, mi-ati facut pofta 😀
Cu paine prajita din comert este excelenta
Este o reteta specifica romaneaca?
Da, este romaneasca, mama mea m-a invatat sa o fac
Am facut si eu aceasta delicatesa, insa nu prea mi-a reusit. Totusi gustul a fost bun.
Dar ce se intampla cu blogerii, au intrat toti in concediu ?
Comments are closed.