Ingrediente (pentru 4 portii):
- 8 rulade de vitel (a circa 80g),
- ½ legatura busuioc,
- sare,
- piper,
- 2 linguri mustar,
- 4 felii sunca presata,
- 100g cascaval,
- 2 linguri ulei de masline,
- 250ml supa instant,
- 100ml vin alb,
- 750g rosii.
Mod de preparare:
Spalati carnea apoi stergeti-o cu un prosop. Spalati busuiocul, scurgeti-l si rupeti-i frunzulitele. Condimentati ruladele apoi ungeti-le cu mustar. Taiati pe din doua feliile de sunca, ungeti-le cu cascaval, puneti cate 4 frunzulite de busuioc pe deasupra apoi asezati-le pe amandoua, una peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati apoi fixati carnea. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti bine rondelele, acoperiti-le cu un capac. Adaugati supa instant si vinul si lasati sa fiarba inabusit circa 20 minute la foc mic. Spalati rosiile, indepartati-le coaja si taiati-le pe fiecare in sferturi. Tocati frunzulitele de busuioc ramase in fasii subtiri, pentru a orna cu ele ruladele. Adaugati rosiile si busuiocul in tigaie cu 15 minute inainte de a fi gata carnea. Puneti ruladele cu rosii in farfurie, cu taitei lati ca garnitura.