Ingrediente (pentru 4 portii):
- 4 bucati carne de vita pentru rulade,
- sare,
- piper,
- 4 lingurite mustar,
- 8 felii bacon,
- 8 cepe,
- 4 castraveti murati,
- 1 lingura cimbru,
- 1lingura albitura pentru supa,
- 3 linguri ulei,
- 125ml vin rosu,
- 250ml supa instant,
- 300g castraveciori murati bine condimentati (borcan),
- 2-3 linguri faina.
Mod de preparare:
Spalati carnea, stergeti-o si condimentati-o. Ungeti fiecare bucata cu cate o lingurita de mustar si adaugati cate 2 felii de bacon. Curatati ceapa si taiati-o solzisori. Taiati cei 4 castraveti murati in 4, pe lungime. Adaugati peste carne castravetii taiati, solzisorii de la 2 cepe, cimbru si apoi rulati. Spalati albitura pentru supa, curatati-o si taiati-o bucatele. Prajiti in ulei, apoi scoateti-le. Adaugati in tigaie albitura, restul de ceapa si caliti. Adaugati rondelele, vinul si supa. Fierbeti 90 de minute. Scoateti ruladele din sos si adaugati castraveciorii bine condimentati, taiati bucatele, impreuna cu sucul in care s-au murat. Legati sosul cu faina si serviti-l cu rulade.