Ingrediente (pentru 4 portii):
- ½ legatura de busuioc,
- 8 bucati subtiri de snitel (a circa 80g),
- sare,
- piper,
- 200g branza Ricotta,
- 1 lingura de unt,
- 1 lingura ulei de masline,
- 150ml sos pentru friptura (conserva),
- pasta de rosii (370g),
- 1 lingura capere.
Mod de preparare:
Spalati busuiocul, scurgeti-l si rupeti-i frunzulite-le. Spalati carnea, stergeti-o cu un prosop si condimentati-o cu sare si piper. Ungeti bucati-le de snitel cu Ricotta si asezati pe fiecare cate 2-3 frunzulite de busuioc. Rulati carnea. Incingeti uleiul de masline si untul si prajiti rondelele de vitel. Adaugati sosul si rosiile si lasati totul sa fiarba inabusit 15 minute. Scoateti ruladele si pastrati-le la cald. Condimentati sosul cu sare si piper, dupa gust. Adaugati caperele si mai dati amestecul in clocot inca o data. Turnati sosul peste ruladele calde si ornati totul cu busuiocul ramas. Mancati cu garnitura de piure sau orez.