Ingrediente (pentru 4 portii):
- 1 legatura de zarzavat pentru supa,
- 1 lingura unt,
- 1 lingura smantana,
- sare,
- piper,
- nucsoara rasa,
- 4 bucati snitel subtire (a circa 180g),
- 2 linguri grasime,
- 250ml supa instant,
- 1 lingura faina.
Mod de preparare:
Spalati zarzavatul, curatati-l si tocati-l marunt. Caliti-l circa 5 minute in ulei. Amestecati cu smantana. Condimentati cu sare, piper si nucsoara. Spalati carnea, stergeti-o si condimentati-o. Ungeti bucatile cu ¾ din zarzavatul cu smantana. Rulati si fixati carnea, apoi prajiti-o in grasime incinsa. Adaugati supa instant si lasati totul sa fiarba inabusit circa 20 de minute, la foc mic. Scoateti ruladele si legati cu faina sosul ramas de la acesta. Adaugati si restul de ¼ de zarzavat cu smantana apoi condimentati totul. Turnati sosul peste rulade si presarati patrunjel. Adaugati piure de cartofi ca garnitura.