Ingrediente:
- 4 pulpe mari de pui,
- sare,
- piper,
- 3 grapefruit roz,
- 125 ml vin alb sec,
- o ceapa,
- un morcov,
- 2 fire praz,
- o lingura unt,
- 125 ml supa de pui,
- 2 linguri miere,
- 2 linguri gem de portocale.
Mod de preparare:
Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 ore. Se incinge cuptorul la 200 grade. Carnea se scoate din marinata si se aseaza in tava unsa cuulei. Se coace circa 40 min. Se curata si se toaca ceapa, prazul se taie rondele. Ambele se calesc in unt si se condimenteaza. Se adauga sucul si vinul ramas de la marinata. Se fierb 10-12 min. Se taie felii un grapefruit si se adauga la legume impreuna cu gemul.
Mod de servire:
Pulpele de pui se servesc alaturi de acest sos.