Ingrediente:
- o pulpa de curcan de 1 kg,
- 3 oua fierte,
- o ceapa,
- piper,
- sare,
- mazare din conserva,
- 4-5 cepe de arpagic.
Mod de preparare:
Desfaceti pulpa de curcan, scoateti osul si aplatizati carnea. Dati-i cu putina sare si piper. Asezati pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, curatate de coaja si taiate in jumatati. Rulati friptura, legati-o frumos cu ata din bumbac, stropiti-o cu ulei si puneti-o in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp stropiti friptura cu sosul din tava si intoarceti-o sa se rumeneasca. Mazarea o puneti alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, pe care le-ati aurit in putina grasime. Indepartati ata de legatura si taiati friptura in felii.