500 g piept de pui taiat bucati de 2-3 cm, se pun in ulei de masline incins, pentru 5 minute. Se adauga o lingurita de pasta de trufe si o ceapa taiata julien. Se adauga 5-6 ciuperci champignon felii. Se lasa la foc mic, se poate adauga o ceasca de apa. Dupa 10 minute se adauga un dovlecel taiat cubulete si 1/2 vanata taiata la fel. Dupa alte 5 minute se adauga 4-5 linguri de porumb si un ardei rosu taiat julien. Se pune sare, piper negru, rosu si verde macinat. Se adauga un strop de chili si o lingurita de boia de ardei iute. Se pun frunze maruntite de oregano, coriandru si busuioc, proaspete daca se poate. Se lasa la foc mic pana ce a scazut zeama si se adauga o rosie taiata feliute sau 2 linguri de bulion. Se serveste fierbinte, cu un pahar de iaurt rece dat in mixer cu castravete si usturoi, iar ca si garnitura – cartofi gratinati.
Eduard Nedelcu
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
1 comment
delicios
Comments are closed.