Ingrediente:
- 2 ardei grasi/gogosari taiati felii subtiri,
- 1 morcov taiat felii,
- 1 brocolli taiat dupa preferinte,
- cateva (10-20) pastai verzi taiate jumatati,
- 6-7 ciuperci taiate felii,
- 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi,
- 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Pentru sos:
- sos de soia,
- 3-4 linguri ketchup,
- 1 lingurita otet,
- 1 lingurita zahar,
- sare si piper.
Mod de preparare:
Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.