Ingrediente (pentru 2 portii):
- 2 piepti de pui
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 catei de usturoi
- 5 linguri sos de rosii
- 3 linguri miere
- 3 linguri zahar
- 2 linguri otet de mere
- 1 lingura Worcestershire
- sare si piper
Fiecare bucata de piept de pui se taie in 2 felii si se pune la marinat. Marinada se formeaza intr-un bol prin amestecarea zaharului, mierii, sosurilor de rosii si Worcestershire, a otetului si a uleiului. Se bat toate ingredientele cu un tel pana se formeaza o compozitie omogena. Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. Se tine puiul in marinada peste noapte la frigider. Se prepara pe gratarul incins intorcandu-se o singura data. Se tine cate 3-4 minute pe fiecare parte si se condimenteaza cu sare si piper inainte de servire.
Pofta buna!