Timp de preparare: 50 minute
Ingrediente:
Pentru 4 portii:
- 250 gr piept pui dezosat,
- 2 pulpe pui,
- 200 gr arpagic,
- 1 ceapa potrivita,
- 50 ml vin alb,
- 500 gr rosii conserva,
- 400 ml supa de legume nesarata,
- ulei,
- patrunjel,
- sare,
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie in patru, pulpele se taie in doua, ceapa se curata si se taie marunt, rosile
conserva se taie cuburele. Ceapa se caleste in ulei adaugand carnea calindu-se usor , dupa
care se stinge cu vin alb la finalul acestei operati adaugam supa de legume si se da la fiert.
Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat, dupa ce au fiert
introducem rosile taiate cuburele si se mai lasa la fiert circa cinci, sase minute dand gust cu
sare si piper. Preparatul se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.