Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:
- 6 oua,
- 2oog zahar pudra,
- 1 praf de copt,
- 200 g nuca macinata,
- 2 linguri faina,
- 200 g zahar tos,
200 g nuca prajita, - 1 margarina ,
- 200 g ciocolata alba si 200 g ciocolata menaj maro.
Mod de preparare:
6 albusuri se amesteca cu 200 g zahar pudra pina se face o spuma. Se adauga 1 praf de copt,
nuca macinata si cele 2 linguri faina. Coca se introduce la cuptor intr-o tava unsa si presarata
cu faina. Se prepara crema: zaharul tos se caramelizeaza la foc mic si se stinge apoi cu putina
apa. Se adauga nuca prajita si maruntita, margarina si galbenusurile. Crema se fierbe in oala
pentru lapte (cu pereti dubli). Se scoate blatul firbinte din cuptor si se rade ciocolata menaj,
apoi se pune crema fierbinte peste care se rade ciocolata alba.