Ingrediente (pentru 6 portii):
300 g zahar pudra
200 g unt
100 g ciocolata de menaj
100 g migdale macinate
400 g piscoturi
6 galbenusuri
300 ml lichior de cafea
1/2 ceasca de cafea neindulcita
Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul pana se obtine o crema. Crema se imparte in 3 parti, dintre care intr-una se adauga ciocolata rasa, in a doua se adauga migdalele si in ultima se adauga cafeaua racita si strecurata. Piscoturile se taie in 2 pe lungime si se inmoaie in lichiorul de cafea, se scurg si ser aseaza pe un platou. Peste acestea se intinde prima crema. Se pune inca un strat de piscoturi dupa care cea de-a doua crema cu migdale, inca un strat de piscoturi si la final ce-a de-a treia crema cu cafea. Prajitura trebuie sa stea la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.
Pofta buna!
1 comment
arata delicios, trebuie sa vad cum fac rost de una :))
Comments are closed.