Ingrediente:
- 1 punga taitei lati,
- 200 gr. mezeluri (parizer, cabanos, salam),
- 200 gr. telemea sau cascaval,
- 4 oua,
- ketchup,
- masline si ciuperci optional.
Mod de preparare:
Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si se pun intr-o tava potrivita unsa cu ulei sau margarina. Mezelurile si brinza se taie bucatele si se pun deasupra blatului de taitei. Cele 4 oua se bat bine, se amesteca cu putin ketchup si se toarna peste toata compozitia din tava. Pe deasupra, se pot adauga masline taiate feliute si citeva ciuperci (din conserva). Se traseaza cu ketchup dungi orizontale si verticale peste toata compozitia si se introduce la cuptor pentru 25 – 30 minute.
Mod de servire:
Se poate servi cu un sos clasic de rosii sau cu ketchup.