Ingrediente (pentru 4 portii):
- 4 bucati de piept de pui
- 100 g unt
- 250 g supa de legume din cub concentrat
- 5-6 ciuperci champignon
- 50 g bacon sau kaiser
- 2 linguri faina
- 1 lingurita salvie
- 10 rosii cherry
- sare si piper
Pieptul se spala si se curata, se usuca si se tavaleste prin faina, dupa care se rumeneste in 50 g de unt timp de 5 minute pe fiecare parte. Se adauga ciupercile taiate felii si rosiile cherry taiate in jumatate. Se tin pe foc 2-3 minute cat sa se inmoaie. Se asezoneaza cu sare, piper si salvie.
Intr-o bucata de hartie de copt suficient de mare car sa inveleasca totul se pune pieptul cu legumele si baconul taiat fasii sau cubulete. Deasupra se pune restul de unt si se infasoara ca pe o bomboana, rasucind capetele hartiei. Se coace in cuptor la 180 de grade timp de 25 de minute.
Pofta buna!