Ingrediente pentru etapa de marinat:
- 4 piepturi de pui fara piele,
- 1 legatura patrunjel taiat marunt,
- 2 legaturi coriandru taiat marunt,
- 1 legatura scortisoara,
- 25g seminte coriandru,
- 50g chili,
- zeama a doua lamai.
Ingrediente pentru bruschetta:
- 4 felii groase de paine,
- 2 catei de usturoi,
- 2 rosii taiate marunt si decojite,
- 100g salata verde,
- ulei de masline,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Puneti intr-un bol toate ingredientele pentru marinar. Despicati cu cutitul fiecare piept de pui pe mijloc, pentru a se patrunde mai usor si apoi acoperiti-l cu ingrediente le de marinat. Lasati timp de aproximativ 30 de minute, apoi curatati carnea de pui de marinata si puneti-o la cuptor timp de 20 de minute. Intre timp, prajiti feliile de paine si puneti pe ele un strat de usturoi pisat cu putin ulei de masline. Peste feliile de paine puneti rosiile decojite si taiate in bucati marunte. Apoi presarati-le, dupa gust, cu sare, piper, si deasupra adaugati pieptul de pui.