Ingrediente
- 6 oua medii (fierte tare, racite, luat coaja)
- Branza Feta sau branza topita alba, orice branza alba si moale
- 12 masline verzi umplute cu ardei rosu (se gasesc la supermarket)
- ketchup sau pasta de ardei rosu
Preparare
Ouale se taie pe jumatate (pe latime). Se scot galbenusurile, ouale se umplu cu branza alba, se netezeste suprafata. Se introduce cate o maslina in fiecare albus umplut cu branza, cu ardeiul rosu in sus, pentru a forma irisul (verde) si pupila (rosie). Cu o scobitoare se deseneaza vinisoare rosii in jurul maslinei, cu ketchupul sau pasta de ardei rosu. Se pune in farfurii de preferat pe frunze de salata.
2 comments
Wow chiar pare foarte reala reteta,mai astept cu bucurie astfel de retete.
As face o mica precizare: Reteta nu trebuie sa iasa foarte realist, altfel riscati sa nu o puteti consuma 🙂
Comments are closed.