Ingrediente:
- 400 g muschi de porc,
- 150 g de ciuperci,
- 150 g de cirnaciori,
- 100 g de costita afumata,
- 100 g de cascaval,
- 100 g de ceapa,
- 100 ml de ulei,
- piper,
- 3 oua,
- 50 g de marar verde,
- 50 g de pesmet,
- 50 g pasta de rosii,
- 1 pahar cu suc de rosii,
- 1 ardei iute.
Mod de preparare:
Taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat pregatiti umplutura astfel: caliti ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin puneti ciupercile spalate si taiate, adaugati piper, verdeata, sare. Luati vasul la o parte, omogenizati foarte bine si cind s-a mai racit puneti un ou crud. Peste bucata de muschi intindeti umplutura, puneti cirnaciorii, 2 oua. Rulati muschiul, prindeti-l in scobitori, puneti-l intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Ungeti rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava stropiti friptura si aveti grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, lasati-o la racit, scoateti-i scobitorile si taiati-o in felii mai groase.