Ingrediente:
1 kg de carne de miel de la picior, sare, 100 g faina, 300 g ulei sau untura, 500 g ceapa uscata taiata bucatele, 500 g ceapa verde taiata bucatele, 4 dl apa sau supa facuta din cubulete, sare, piper negru, 4 oua, iaurt.
Carnea se taie bucatele, se sareaza, se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei sau untura. Carnea astfel prajita o puneti deoparte. In grasimea ramasa prajiti prima data ceapa uscata si apoi pe cea verde. Puneti inapoi carnea in tigaie si mai tineti totul pe foc timp de 15 minute. Adaugati apa sau supa si introduceti totul la cuptorul incalzit la 225 grade Celsius. Mancarea este aproape gata in momentul in care sosul a scazut la jumatate iar carnea s-a inmuiat. Atunci se scoate mincarea din cuptor, se bat ouale si se pun pe deasupra. Totul se baga din nou la cuptor pana se intaresc putin ouale. Se serveste cu iaurt.