Ingrediente (pentru 4 portii):
- 10 linguri de crema de ciocolata Nutella
- 175 g faina
- 150 g zahar
- 100 g unt
- 2 oua
- 1/2 pachet drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata
- 50 g cacao pudra
Se face compozitia pentru fursecuri intr-un bol. Se freaca untul cu zaharul pana se formeaza o pasta alba. Se adauga ouale pe rand, amestecand cu grija, dupa care se adauga si faina si cacao in ploaie, iar la sfarsit drojdia. Se amesteca compozitia pana la omogenizare. Pe tava cuptorului se intinde foaie de copt si se formeaza mici turtite din compozitie cu lingura sau cu ajutorul unei pungi cu coltul taiat. Se coc in cuptor la 180 de grade timp de 20 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa sa se raceasca si apoi se tin la frigider 10 minute. Se pune cate o lingurita de crema de ciocolata Nutella de la frigider pe cate un fursec si se pune deasupra un alt fursec.
Pofta buna!