Ingrediente:
- 1 kg file de cod,
- 400 gr varza,
- 1 buchet broccoli,
- 1 morcov,
- 200 gr smantana,
- 1 lingura faina,
- 1 lingura margarina,
- 2 lamai,
- 50 hrean ras,
- sare,
- piper,
- sos soia.
Mod de preparare:
Pestele se transeaza, se aseaza intr-un vas, se adauga lamaia curatata de coaja si taiata cuburi, 1/2 din margarina, sare, piper si se inabusa 7 min. Legumele curatate (morcovul taiat cuburi mici) se fierb in putina apa timp de 10 min, apoi se toarna sosul format din margarina topita, in care se adauga faina apoi smantana, 1/2 din hrean, sare, piper, sos de soia; pestele se fierbe impreuna cu inca 10 min. In farfurie se aseaza intai acesta, apoi legumele; se decoreaza cu felii de lamaie si hrean.