Ingrediente:
- 500 gr ficat porc,
- 250 gr ciuperci din conserva,
- 1-2 cepe,
- 200 gr smantana,
- 2 catei usturoi,
- 1 legatura patrunjel,
- 1 lingura rasa de faina,
- sare,
- piper,
- 1 lingura ulei.
Mod de preparare:
Ficatul se taie in bucati potrivite, se adauga uleiul si se prajeste putin. Se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile cu zeama, faina si smantana. Se condimenteaza si se fiebe timp de 15 min, la un foc mic, amestecand continuu. Aproape de finalul fierberii se adauga usturoiul pisat. Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.
5 comments
Minunata mincarea de ficat porc cu ciuperci si smintana,chiar am gasit-o azi dimineata,si imi este gata mincarea.Mulumiri,ca v-am gasit.
Cu mare placere, va mai asteptam si data viitoare pentru alta reteta.
Un vot si de la mine. Imi place ficatul de pui, insa aceasta reteta imi face cu ochiul. O voi incerca cat de curand si revin cu parerile finale.
Pentru vegetarieni: Ficatul de porc se poate inlocui cu ficat vegetal, reteta se pastreaza la fel de buna!
Cel putin pentru o perioada, intram in postul Pastelui, nu ne vom putea bucura de asemenea gustari 🙁
Comments are closed.