Ingrediente:
- 6-7 snitele,
- ulei,
- o lingurita cu virf de mustar,
- 100 ml. de smintina,
- o lingurita de faina,
- piper,
- sare,
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
Curatati carnea de pielite si taiati-o in felii de 1 cm grosime. Bateti-le cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se stringe la prajit), treceti-le prin putina faina si prajiti-le in grasime fierbinte. Pastrati aceste snitele calde pe un vas cu apa fierbinte. Frecati mustarul cu faina, smintina, putina sare, turnati amestecul in grasimea ramasa de la snitele, daca trebuie mai adaugati putina apa si lasati sosul sa clocoteasca. Pregatiti separat piureul de cartofi, soteuri de legume si la masa serviti-le drept garnitura la snitele, peste care ati turnat sosul fierbinte.