Ingrediente:
Blat:
- 300g faina,
- 1 ou,
- 80g margarina,
- ½ praf de copt,
- 120g zahar,
- 1 lingura cacao,
- 3 linguri smantana.
Mod de preparare:
Din aceste ingrediente faci un aluat mai tare pe care-l imparti in 15 bucati. Din ele vei face betisoare de lungimea tavii, pe care le coci aproximativ 40 de minute.
Crema: Fierbi ½ l lapte cu un plic de budinca de vanilie. Separat freci 250g margarina Rama cu 200g zahar praf, pana devine ca o spuma. Cand s-a racit budinca o amesteci cu crema, dupa care vei umple prajitura. Partea de jos si acoperisul casutei poti sa-l pui din foi de napolitane sau foi de dobos pe care le gasesti in comert. Ornezi cu glazura la rece pe care o faci din: 200g zahar praf, 2 linguri ulei, 3 linguri cacao, 3 linguri apa fiarta. Pe toate acestea le amesteci intr-un castron de 1litru si le torni peste prajitura.