Ingrediente (pentru 6 portii):
- 250 g faina alba
- 100 g unt
- 3 oua
- 50 ml vin alb
- 100 ml lapte
- 100 g piept de pui afumat
- 50 g masline negre fara samburi
- 1/2 cub drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata
- 1 lingura praf de curry
- 1 lingurita piper
- un praf de sare
Untul se topeste. Pieptul de pui afumat si maslinele se toaca in cubulete. Faina se amesteca intr-un bol cu drojdia, ouale, piperul, un praf de sare si praful de curry. Se incorporeaza apoi vinul, untul, laptele si puiul cu maslinele taiate, amestecandu-se pana la omogenizare. Se ung forme de briose cu unt si se toarna compozitia. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40 de minute.
Pofta buna!
1 comment
Pare interesanta reteta:) O sa o incerc sigur, abia astept!
Comments are closed.