Ingrediente:
- 2 ardei grasi galbeni,
- 3 linguri ulei,
- 500g carne tocata,
- ½ cubulet de supa,
- 2 conserve de fasole boabe (a cate 450ml),
- sare,
- piper,
- ¼ lingurita praf de chili,
- 1 legatura de ceapa ciorii.
Mod de preparare:
Tocati marunt ardeii grasi si caliti-i intr-o tigaie de teflon in care ati incins bine uleiul. Adaugati carnea tocata si prajiti-o pana devine crocanta. Turnati deasupra 500ml apa rece. Adaugati ½ cubulet de supa si fierbeti totul, amestecand continuu sa nu se prinda. Adaugati fasolea din conserva si mai fierbeti inca 5 minute la foc mic. Condimentati apoi cu sare, piper si chili. Taiati firele de ceapa ciorii in forma de inele. Asezati mancarea in farfurii, presarati rondelele de ceapa ciorii si ornati-o cu un ardei iute rosu.